Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 26

Thread: The system files are corrupted...

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    23
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    well today i went and purchased another wii console and got everything working again, being sure to avoid the WAD install that caused my "Banner Brick"

    Unless some people have some ideas on recovery not mentioned already I am going to send the broken unit back to Nintendo to see if they can fix it. The good news is I already have a buyer for it assuming Nintendo fixes the system files...

    BTW, does anyone know if BootMii will be able to fix this when it is ready and available?

    Thanks

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    if you got star fall installed try booting the pink disc and reinstalling your system menu.wad v290 for pal v289 (ithink) for ntsc U

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    23
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by wiiv1.5owners3 View Post
    if you got star fall installed try booting the pink disc and reinstalling your system menu.wad v290 for pal v289 (ithink) for ntsc U
    i tried Starfall and wii-system-menu-update-USA-v289-repad and could not get the disc to boot...

    maybe I'll give that one more....

    btw, what's the pink disc? maybe that's what i am missing....
    Last edited by guitarwii; 03-11-2009 at 06:33 AM.

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    23
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Well i discovered what the pink disc was and tried that... i get nothing. i can't get past the 3.2(USA) on the Starfall boot.

    So I guess I will be sending the unit to Nintendo for repair.

    Does anyone know if they will look to see that I have HBC installed, etc... ?

    Will this void my warranty ?

    Thanks

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    23
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Well i discovered what the pink disc was and tried that... i get nothing. i can't get past the 3.2(USA) on the Starfall boot.

    So I guess I will be sending the unit to Nintendo for repair.

    Does anyone know if they will look to see that I have HBC installed, etc... ?

    Will this void my warranty ?

    Thanks

  6. #16
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    42
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Try to find Skaggs he should be able to help ya out.

  7. #17
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    23
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by steveo6996 View Post
    Try to find Skaggs he should be able to help ya out.
    Is Skaggs a member here?

    When attempting to send a private message to skaggs this name came up, skaggssm. Is that him?

    Thanks

  8. #18
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    42
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    it should just be skagg take a look for one of my posts it should be under wii help he is in there and you should be able to contact him yes he is a member here

  9. #19
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    23
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by steveo6996 View Post
    it should just be skagg take a look for one of my posts it should be under wii help he is in there and you should be able to contact him yes he is a member here
    thanks, now i found him....

  10. #20
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    42
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Ca

    np man he helped me out for about 4 hours he is good and will walk you through it

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •