Results 1 to 3 of 3

Thread: Sorry, I am a n00b

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy Sorry, I am a n00b

    Hey,
    I just installed megaman9 via wad manager 1.3
    However, before that I was getting an error, I think 1029, which I fixed by uninstalling: IOS37, IOS249
    I was then able to install megaman 9
    It is on the home screen, and I can view the channel startup screen, but when I click start it goes straight back to the home screen.
    Sorry if this is a stupid mistake by me, and sorry if I haven't given enough info.

    Any help is appreciated.

  2. #2
    Member trekster's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Australia
    Posts
    2,188
    Thanks
    53
    Thanked 883 Times in 404 Posts
    Blog Entries
    2
    Delete the channel, and try reinstalling, OR get another copy of the wad file from somewhere else and try installing it again.

  3. #3
    Wiihack's Staff
    ~ ********* ~
    *UNDERSTAFFED*ONLY MK Contestants & ***** Supporters can PM MODS
    if u pm me for help...
    you better be a ***** donator

    Rossy's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Australia
    Posts
    846
    Thanks
    12
    Thanked 217 Times in 155 Posts
    Have you used the search function ? used the Tutorial section ?

    Did you know you can donate to help the running of this forum ?

    http://www.wiihacks.com/home.php

    hi...sorry we're busy, so only giving priority to supporting members like MK contestants / forum donators at this time...


    The advice given is up to you whether to act on it or not. NO responsibility is taken for you screwing up !
    Thanks for your understanding

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •