Results 1 to 4 of 4

Thread: Game scrolls in Backup launcher

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Ca Game scrolls in Backup launcher

    Hey, just looking for some ideas, I am using Virbatum R- disk burnt at 4x as low as mine will burn. When I run my game it scrolls, if I put Nforce on I get a blank screen. I've tried all of the options with the backup menu but nothing works. Any ideas or other programs I can try. I have unstalled and reinstall Backup loader but still have same problems.
    Thanks

  2. #2
    Junior Member Tywii's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    50
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    if its a downloaded game it could just be bad to start with. try downloading a different copy.

  3. #3
    Junior Member ChrisChown's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    NTSC-U
    Posts
    1,070
    Thanks
    53
    Thanked 867 Times in 264 Posts
    Quote Originally Posted by IslandFamily View Post
    Hey, just looking for some ideas, I am using Virbatum R- disk burnt at 4x as low as mine will burn. When I run my game it scrolls, if I put Nforce on I get a blank screen. I've tried all of the options with the backup menu but nothing works. Any ideas or other programs I can try. I have unstalled and reinstall Backup loader but still have same problems.
    Thanks
    What game is it?
    Use this chart to see if the game has any fixes:
    Backup Launcher v3 - WikiTemp

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    24
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 6 Posts
    Compoment output, WII set for 480i (not p) don't set any option in gamma. i use to have problems playing many games (mostly pal) before. with this setup, now every single game i got (64) work.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •