Results 1 to 6 of 6

Thread: Gamma loader issue

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Gamma loader issue

    Ok guys, I've followed the Admirals guides to first downgrade to 3.2u, then I installed the twilight hack, did the IOS downgrader, the custom IOS installer, Starfall, and the gamma loader. I used the files from the EOC Gamma pack to do all this.

    Everything appears to be ok, I'm at 3.2, I have the homebrew channel, and the gamma loader channel. I've burned RB2 (dvd+r) and SSBB (dvd+r DL), and when I put the disk in, and select "gamma loader" channel, I just get a black screen, and my disk won't eject, the Wii won't power down. I have to unplug it to get it to eject.

    Any ideas on where I've gone wrong? I know some recommend using Verbatim dvd-r, but I've also read it doesn't matter.

    Help me out guys!
    Thanks!

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    47
    Thanks
    1
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Why not try a -R? That just might be it and there isn't anything wrong wit hthe Gamma install

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I don't have any dvd-r laying around. I'm going to grab some next time I go out, but just wanted to see if anyone had any suggestions I could try in the meantime.

  4. #4
    New Member RGJR77's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Wiiville
    Posts
    435
    Thanks
    71
    Thanked 98 Times in 78 Posts
    I heard you can change the book type of dvd+ to dvd - . With nero if u have smart start 6.3 or above. or with dvd decrypter .

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I've got Nero 8, I've been using Imgburn, but I'll try Nero and see if I can change the book type. I didn't know that was possible.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Changed the book type in Imgburn to DVD-ROM, at it works perfectly now.

    Thanks guys!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •