Results 1 to 7 of 7

Thread: Mario Kart - Exception DSI error, please help

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Smile Mario Kart - Exception DSI error, please help

    hey guys firstly id like to say thank you to the regulars and mods for their great tutorials and answers which helped me with my wii.

    the wii i worked on was 3.4 when i first tested a game, all of them worked.
    except one...mario kart. iv burned two copies. one at 2.4X speed and one at 6X speed because i heard that was the wii systems native read speed. but anyways iv tried to launch with 0.3 gamma and wiigator but still no joy. get a black screen with a Exception DSI error and then aload of writing and code.

    its a PAL iso and my wii is a PAL, i tested on 3.4 and iv since downgraded to 3.2 but still nothing. also iv searched around before posting and all i could get is the error 001 removal guides. its strange because when i open it in wiiscrubber i dont get the types of partitions i get in other iso's. in a different ISO i get partition 0-PART INFO and partition 1 DATA. but with mario kart i get PART INFO and INSTALLER, i cant open either of them.
    iv had an error 002 before and fixed it but this is something i dont know what to do with.

    oh and its the same size as all of my other working iso's

    help meee
    Last edited by big mac46; 02-14-2009 at 01:52 PM.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hasnt anyone had this problem before? no ones got an answer?

  3. #3
    Wiihack's Staff
    ~ ********* ~
    *UNDERSTAFFED*ONLY MK Contestants & ***** Supporters can PM MODS
    if u pm me for help...
    you better be a ***** donator

    Rossy's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Australia
    Posts
    846
    Thanks
    12
    Thanked 217 Times in 155 Posts
    Have you used the search function ? used the Tutorial section ?

    Did you know you can donate to help the running of this forum ?

    http://www.wiihacks.com/home.php

    hi...sorry we're busy, so only giving priority to supporting members like MK contestants / forum donators at this time...


    The advice given is up to you whether to act on it or not. NO responsibility is taken for you screwing up !
    Thanks for your understanding

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    already read, nothing in there about my problem and dosnt really help. hence why i posted in the first place :P

  5. #5
    Wiihack's Staff
    ~ ********* ~
    *UNDERSTAFFED*ONLY MK Contestants & ***** Supporters can PM MODS
    if u pm me for help...
    you better be a ***** donator

    Rossy's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Australia
    Posts
    846
    Thanks
    12
    Thanked 217 Times in 155 Posts
    So you've installed ios 38 then ?
    Have you used the search function ? used the Tutorial section ?

    Did you know you can donate to help the running of this forum ?

    http://www.wiihacks.com/home.php

    hi...sorry we're busy, so only giving priority to supporting members like MK contestants / forum donators at this time...


    The advice given is up to you whether to act on it or not. NO responsibility is taken for you screwing up !
    Thanks for your understanding

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yes, i installed IOS 38 from wad manager but it still didnt work. i use wiiUR to remove updates so should i burn another copy and keep the update on? and update from disc like the guy mentions? can this do any damage?

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi... I have no clue what I am doing... here my problem if anyone can help

    I installed 0.1 backup loader, with cios 36 rev5, also SNES emulaotre worked great, ran backup of drangon quest OK... then I tired a run backup of Metalica GH and got a DVD indentiy errror, did all the buning tricks DVD- slow speed memorex DVDs no luck so I ungrader to rev 10 of cIOS 36 and IT WORKED...

    I was soo happy then after two days got bored of metalica and trie to run SNES again and I got DSI exception error, and the same eroor with mario kart aswell,

    So now I think I want to go back to rev5 and also wnat to upgrade to backup 0.3 gamma

    And finally her is my question what do I do to get to rev 5 just reinstall or do I need to uninstall, with title uninstaller ?

    And top upgrade backuploader just reinstall or uninstall 0.1 first?

    Any help would be SOOOOOOOOOO appreiceated

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •