Results 1 to 5 of 5

Thread: problem whit starfall

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    7
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    problem whit starfall

    ok i got everything working on my wii. now there is one thing i cant figure out to get it working.

    i got firmware 3.2E on the way all the faqs tell me to do so thats correct.

    now i want to install starfall. its saying all the risk en they or not reponsible that kind off stuff. and it says to press B+2 to continue.

    B+2 is not working for me. does someone know how to fix it ?

    greetz nicky

  2. #2
    Member trekster's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Australia
    Posts
    2,188
    Thanks
    53
    Thanked 883 Times in 404 Posts
    Blog Entries
    2
    I cant remember, Theres a cryptic thing in there and it says instead of press b + _ press the other one,

    once you know which one your pressing right, you gotta push it heaps of times...

    Its not a simple push it once and it loads, push it heaps of times together, it will work

  3. 1 User Says Thank You trekster For This Useful Post


  4. #3
    Junior Member coolboy20062's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    109
    Thanks
    19
    Thanked 8 Times in 7 Posts
    Push all the buttons at the same time Wasn't it B + A or B + 1?

  5. #4
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    7
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thnx it works

  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    26
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    lol guys it's B + 1 in fact ^^

    and yeah you have to try serveral times to get it to work ^^

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •