Results 1 to 3 of 3

Thread: Animal Crossing can't run on GAMMA

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    35
    Thanks
    13
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question Animal Crossing can't run on GAMMA

    I soft modded my NTSC-U wii with the twightlight hack, installed HBC, IOS and cIOS downgrade into 3.2U then Gamma and installed starfall and some custom IOS (IOS 38) intended for Animal crossing

    Used imgburn burnt a Verbatim DVD+R at 6X (lowst it can go) then put the disc in and pressed gamma then pressed start

    then it goes to a black screen and i waited for about a minute then i shut the wii off. repeat several times with the same result

    i want to ask is it a Media problem or the Softmod problem or i just have to wait longer

    thankyou for your answers
    Last edited by paulliwali; 02-08-2009 at 04:11 PM.

  2. #2
    Wiihack's Staff
    ~ ********* ~
    *UNDERSTAFFED*ONLY MK Contestants & ***** Supporters can PM MODS
    if u pm me for help...
    you better be a ***** donator

    Rossy's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Australia
    Posts
    846
    Thanks
    12
    Thanked 217 Times in 155 Posts
    Have you installed ios38 ??

    Please use the search function It's at the top of every forum

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    35
    Thanks
    13
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yes i have

    i thoght its the DVD+R
    gona buy -R and change the speed
    hope it will work

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •