Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: Wii doesn't recognize DVD with .iso file

  1. #11
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    75
    Thanks
    2
    Thanked 12 Times in 11 Posts
    Also the burn speed it's recommended to use 2x or 1x. Since it's most likely what the Wii will read.

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks dude very helpful

  3. #13
    Junior Member dteric's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    24
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Smile

    do u have back up launcher gamma? cuz if u don't then i recommend it if u r goning to play your iso

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question

    im new at this and i have some games that work fine like(animal crossing[pal],cooking mama2[pal]) on my wii 3.3 but when i burned RE:unbrella chronicles [pal] and i inserted it into my wii. i load wiigator.3 and i i force ntsc and i launch it but it comes back to the wiigator main menu whats is going wrong please help!?

  5. #15
    Junior Member roastbeef's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Puerto Rico
    Posts
    59
    Thanks
    11
    Thanked 7 Times in 6 Posts
    Quote Originally Posted by mocha88 View Post
    I just started the process of trying to play downloaded games on my Wii. I have successfully downgraded my system to 3.2 and have the Homebrew channel working (as long as I have the SD card in the console - is there a way to load this onto the Wii so I don't have to leave the SD card in?) I have downloaded and burned a .iso file onto DVD. When I put this DVD in the Wii, I just get a message that it does not recognize the DVD. What have I not done yet. I have read and followed so many instructions and nothing I have found on the web are complete. There are only little pieces that you have to try to fit together in the right order.
    Same thing happens to me. See, I burned the ISO, not directly but with Nero (as an image apparently) and it doesn't work with my Backup Loader (Backup Launcher). The screen stays black and the disc is not being read. Now I'm trying with ImgBurn if it works properly, if not I don't know what's wrong. Also I don't know if it's my wii version, which is 4.1e I think.

    Slight edit: The Launcher won't read the DVD. I used 1x recording speed and the launcher (loader) won't launch the game. Any tips or so?
    Last edited by roastbeef; 09-20-2009 at 09:30 AM. Reason: Slight change

  6. #16
    Junior Member dteric's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    24
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Smile

    try burning at 2x instead
    also i recamend u downgrade to 3.2e since that is the most compatible fw to hack with

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •