Results 1 to 4 of 4

Thread: Mario bros. black screen

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Mario bros. black screen

    I have managed to load HBC using TP hack downgraded to V3.2E and seams to be working great. The problem I've got is that I loaded Mario bros wad onto me Wii using Wad manager in homebrew but when I try to play it from the Wii channel I get a black screen and need to power off. I got super mario 64 wad on and it working fine, is there something I'm missing or not doing correctly?

  2. #2
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    try getting a new one

  3. 1 User Says Thank You admiral victorinox For This Useful Post


  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have managed to get a new one now and it working great cheers for the reply,, kepp up the good work, you do a great job on here

  5. #4
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by smosha View Post
    I have managed to get a new one now and it working great cheers for the reply,, kepp up the good work, you do a great job on here
    *face palm*

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •