Results 1 to 5 of 5

Thread: 3.4 downgrade issue

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    3.4 downgrade issue

    I have done several Wii's for friends and family.
    I have noticed the following "bug" and am wondering if there is a fix for this.
    3.2/3.3 I do not see this "bug".

    once I downgrade the 3.4 it goes just fine.
    I install some .wad's they install just fine.
    I copy the installed games to a SD card they copy just fine.
    I delete some off the wii to put other on they delete just fine.
    I go back to the SD to re copy back to the wii a game I have already installed without any porblems, it will not copy back to the wii.

    again my 3.2/3.3 ones dont have this problem you can copy installed games back and forth all day long.

    I do not use the HBC because most of the people I do this for are not super PC literate let alone good at console hacking. So most all of these just have the wad installer/uninstaller channel on them that is the simplest thing to do for them.

    again I am seeing this only on a 3.4 console that has been downgraded.
    any ideas?

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    My issue is concerning a tiltle bug from 3.4. Starfall not booting to second screen & the wii shop install 10s51 with patch sig hash check fails to install after download. (It says installing to title with 00000000001-000000331.. and at the end say failed: -1017)

    This is issue only happens from 3.4 downgrades?

  3. #3
    Junior Member ld777's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    52
    Thanks
    3
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    Quote Originally Posted by Mr. S View Post
    I have done several Wii's for friends and family.
    I have noticed the following "bug" and am wondering if there is a fix for this.
    3.2/3.3 I do not see this "bug".

    once I downgrade the 3.4 it goes just fine.
    I install some .wad's they install just fine.
    I copy the installed games to a SD card they copy just fine.
    I delete some off the wii to put other on they delete just fine.
    I go back to the SD to re copy back to the wii a game I have already installed without any porblems, it will not copy back to the wii.

    again my 3.2/3.3 ones dont have this problem you can copy installed games back and forth all day long.

    I do not use the HBC because most of the people I do this for are not super PC literate let alone good at console hacking. So most all of these just have the wad installer/uninstaller channel on them that is the simplest thing to do for them.

    again I am seeing this only on a 3.4 console that has been downgraded.
    any ideas?

    That's really strange but have you tried a different SD card or tried to replicate the problem on a different Wii system?

  4. #4
    Junior Member ld777's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    52
    Thanks
    3
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    Quote Originally Posted by speed1000 View Post
    My issue is concerning a tiltle bug from 3.4. Starfall not booting to second screen & the wii shop install 10s51 with patch sig hash check fails to install after download. (It says installing to title with 00000000001-000000331.. and at the end say failed: -1017)

    This is issue only happens from 3.4 downgrades?

    You should try doing the a few steps back on the downgrade. Run the IOS downgrader again. That happened to me and I had to run the IOS downgrader again and then starfall went to the 2nd screen for me. Had it happen to me 1 out of the 4 Wii's I've downgraded.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    it is not a sd card problem that I am aware of
    and it has only happened on the 2 wii's that i had to down grade from 3.4...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •