Results 1 to 5 of 5

Thread: Mega Man 9 Not Working

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Kitchener, Ontario, Canada
    Posts
    55
    Thanks
    16
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Unhappy Mega Man 9 Not Working

    Ever since I downgraded to 3.2u from 3.4u my Megaman 9 game hasn't been working. Every time I click start on the channel it will look like it's loading and then redirect me to the Wii menu.

    If this was a back-up I wouldn't mind, but I actually bought Mega Man 9 off the Wii shop channel.

    Is there any known way to fix it? Do I need a certain IOS or something?
    Last edited by JC-Gamer; 01-28-2009 at 08:00 AM. Reason: typo

  2. #2
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    Cios 37, or update to 3.3+

  3. 1 User Says Thank You admiral victorinox For This Useful Post


  4. #3
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Kitchener, Ontario, Canada
    Posts
    55
    Thanks
    16
    Thanked 7 Times in 7 Posts
    Thanks admiral! I'll try that first option!

  5. #4
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Kitchener, Ontario, Canada
    Posts
    55
    Thanks
    16
    Thanked 7 Times in 7 Posts
    It worked, but I didn't even need the Cios 37. All I needed to do was install the IOS37-64-v2070.wad.

  6. #5
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    *that is Cios 37 =P*
    congratz i guess i was wrong ~_~

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •