Results 1 to 6 of 6

Thread: Neogamma Stuck at "Starting Game..."

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Neogamma Stuck at "Starting Game..."

    Hi All..

    My Softmoded Wii (4.1u) use to work flawlessly... Until It started freezing at "Starting Game..." when launched through Neogamma.

    I tried launching games through:
    Neogamma (Homebrew Channel)
    Neogamma as a Channel
    Latest Neogamma

    Other Info:

    It can run :
    Orignal games
    Virtual Console Games WADs
    NES Emulator

    I still do not understand why its behaving like this now, as it use to run all games through backup Discs perfectly.
    Is something like cIOS files corrupted or what ?

    Please help...

  2. #2
    New Member Caier's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Poland
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Your WII can have new D3-2 drive. They're UNABLE to read DVD +\- R. All Black Wii have this drive. Or problem with cIOS. Followed Softmod Any Wii guide on this site?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I softmoded my wii around 2 years back... following "Softmod Any Wii" guide on this site.
    My wii is white, and it use to run DVD +\- without any problems.

    The problem started recently.

  4. #4
    New Member Caier's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Poland
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Are you installed something before it stop working?

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    No... everything was running perfectly for two years.
    As mentoned, it still runs WADs, NES Emulator through HBC, Original Discs...

  6. #6
    New Member Caier's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Poland
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    In the apps folder on your SD you have neogamma folder, delete it. Download new neogamma from internet. Place it in apps folder.


    Try it I CAN'T PROMISE that it will work.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •