Results 1 to 3 of 3

Thread: Classic controller issue

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Classic controller issue

    I have followed the softmod any wii guide
    Everything seems to have worked fine I csn okay my backups from usb all channels I wanted worked

    But now it seems the wii wont recognise the classic controller. I have tried 2 different controllers and all ports but no luck.
    I am hoping I am just missing something stupid.

    Any ideas would be great

    Cheers

  2. #2
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,228
    Thanks
    354
    Thanked 1,020 Times in 870 Posts
    What do you mean "won't recognize"? Some games won't use it so will ignore any inputs from it. What are you trying to use it with?

    You can also post a syscheck (directions on how to generate and post one exists in a link in my signature) so we can make sure your system is modded correctly.

    Click Below for recommended Links


  3. 1 User Says Thank You llaffer For This Useful Post


  4. #3
    New Member
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    The controller doesn't work when in the system menu and I have tried it with Mario Kart as well

    Thanks for the reply

    Spoiler


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •