Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Help! BootMii installed as IOS,canīt load from hbc!

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Portugal
    Posts
    16
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 2 Posts

    Angry Help! BootMii installed as IOS,canīt load from hbc!

    Hi,so i was following the Softmod ANY Wii,i was installing for my friendīs wii.Run the hackmii installer fine,no problems,installed the hbc and bootmii as IOS.I go back to hbc,to launch bootmii.Pressed the home buttom,and guess what?There's back,about,go to sys menu and shutdown.Why insīt showing "Launch BootMii"?

    I need reply quick as possible.

    Grats

  2. #2
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,226
    Thanks
    1,000
    Thanked 1,133 Times in 890 Posts
    Do you have the BootMii files on the sd card still? You need to or BootMii won't luanch.

    If I spelled something wrong, I'll just blame it on auto-correct

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Portugal
    Posts
    16
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Yes i have it.

  4. #4
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,226
    Thanks
    1,000
    Thanked 1,133 Times in 890 Posts
    Was installing BootMii as Boot2 an option or was the only choice to install as IOS?

    If I spelled something wrong, I'll just blame it on auto-correct

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Portugal
    Posts
    16
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    IOS was the only choise.

  6. #6
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,226
    Thanks
    1,000
    Thanked 1,133 Times in 890 Posts
    Which version of the Homebrew channel do you have installed?

    If I spelled something wrong, I'll just blame it on auto-correct

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Portugal
    Posts
    16
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Itīs the 1.1.2

  8. #8
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,459
    Thanks
    381
    Thanked 1,082 Times in 924 Posts
    So, you're following someone else's guide and coming here for help when it fails?

    We have our own guide, Softmod Any Wii guide (linked in my signature). I would suggest you use the 1.1.2 installer files to uninstall 1.1.2, then start with following the guide, which will install 1.1.0 and do everything that you need if followed correctly to launch Bootmii to make your NAND backup then to progress with the modding process.

    Click Below for recommended Links


  9. 1 User Says Thank You llaffer For This Useful Post


  10. #9
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,226
    Thanks
    1,000
    Thanked 1,133 Times in 890 Posts
    Install 1.1.0, 1.1.2 is meant for Wii U which cannot use BootMii. That may explain why you're not seeing it in your HBC.

    He says he's following our Softmod ANY Wii guide...that leaves me wondering how he got the 1.1.2 installer though since I'm pretty sure our guide doesn't include that at any point (unless he's following the vWii guide in which case I say USE THE SOFTMOD ANY WII GUIDE IN MY SIGNATURE BEFOFE YOU BRICK THE SYSTEM!).

  11. #10
    New Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Portugal
    Posts
    16
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    I follow the Softmod ANY wii.And the link is for the 1.1.2

    EDIT:When i download the letterbomb in hbc info says:

    The Homebrew Channel v1.1.2
    Copyright (C) 2007-2012 Team Twiizers, all rights reserved.
    All rights reserved; do not redistribute

    Why i am downloading the 2?

    Ok,I will give a try

    It worked! Thanks.
    Last edited by SNES_Master; 01-12-2014 at 02:16 PM.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •