Results 1 to 2 of 2

Thread: USBLoaderGX EmuNand only gives black screens

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    USBLoaderGX EmuNand only gives black screens

    I'm having trouble with the whole EmuNand feature. I've dumped the nand to my SD Card and installed a Wad onto it via USB Loader GX but the game doesn't play. It appears on the channel grid fine but when started gives a black screen then reloads USB Loader GX or just hangs on a black screen.


    USB Loader GX:

    Spoiler



    Wii sysCheck:

    Spoiler



    Games that were installed on the real nand before dumping it work fine but then if I delete it off the real nand it then stops working (but I want to try and save space on the real nand). Everything else to do with USB Loader GX works fine.

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Dr. House @ Wiihacks
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,754
    Thanks
    1,900
    Thanked 4,404 Times in 3,693 Posts
    Blog Entries
    5
    That's no wiihacks softmod. Man, I really wish we had an actual guide for proper softmodding. Heck, it'd even be a good thing if we had a genuine USB Loader GX and EmuNAND guide. Oh well, terrible --- simply terrible.

  3. 1 User Says Thank You nightstah For This Useful Post


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •