Results 1 to 2 of 2

Thread: getting gamma loader working again.

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    17
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Angry getting gamma loader working again.

    Right,

    After following the guide about ripping games on your wii through wi fi things seem to have been going wrong.

    The program didnt work in the end even after following the guide and making sure i installed EVERYTHING needed.

    Since then, gamma loader has stopped working and even after following the same steps as when i tried getting it working dont work either.

    First CIOS_Fix didnt work, i gave me errors - i managed to fix it by uninstalling IOS249 but now it wont let me run IOS Downgrader, what happens is it opens up and says press any key to continue and then says press any key to restart the wii..


    What am i doing wrong..



    NVM, fixed.

    I deleted the IOS's and complete re did it and now it works.
    Last edited by FaTCaT; 01-26-2009 at 09:09 AM.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    gammy gamma loader

    NVM, fixed.

    I deleted the IOS's and complete re did it and now it works.
    I'm having the same problem ...... what stage did you go back to in the setup process for it to work again? Did you just uninstall all the ISO's then reinstall them?

    It would be great if you could say what you did in detail.

    Thanks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •