Page 1 of 9 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 83

Thread: Cant Softmod my wii

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    46
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Cant Softmod my wii

    I Tried to use letter bomb om my wii its a 4.3e one and everything was fine untill i got a "no vunlarable iso message" plz help me how do i fix it and get homebrew

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,833
    Thanks
    909
    Thanked 2,105 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    are u following the softmod any wii guide from this site?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    46
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    well i tried and i got to the part where i click letterbomb and then the installer says no vunlarable ios suck it i tried to use casper guide but i couldnt do stage 3 because instead of loading Wiimod it goes back to wii menu

  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,833
    Thanks
    909
    Thanked 2,105 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    Did u try wibrand launcher?

    Sent from my C6603 using WiiHacks

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    46
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    well no but i think it uses the hackmii installer and it will show the error again but il try UpDate: Dosent Work Either Installer Still Says No Vunlarable ios Suck it
    Last edited by Pancakes12; 08-20-2013 at 01:51 AM.

  6. #6
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,833
    Thanks
    909
    Thanked 2,105 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    If you get this error when running the HackMii Installer it means you are either using an old version of the HackMii Installer (the current is v1.2) or you have patched or done something to your IOSes before trying to run the HackMii Installer. IOSes are basically the Wii's "operating system." There are a few different reasons why this error may occur:

    You have installed cIOSes [custom IOSes] in place of your original IOSes. These are things like cIOScorp or Darkcorp which allow you to play "backup" (AKA copied) Wii games. These cIOSes should NOT be used by ANYONE. They seriously mess up your Wii.
    You have patched your IOSes with app such as Dop-Mii, Dop-IOS, Trucha Bug Restorer, Multi-Mod-Manager, or Pimp My Wii. Patching IOSes is not recommended for beginners (and is not necessary anymore).
    You are trying to use an old version of the HackMii Installer on System Menu 4.3. For a while the HackMii Installer could not be used on 4.3 but has now been fixed. You should be using the latest version
    Some people have been getting this error and the cause is yet to be known. Usually (99.9% of the time) it is one of the above situations.

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    46
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    well i tried the hackmii installer v1.2 both with wiibrand launcher and letter bomb none seem to work i dont recall installing cIoscorp or darkcorp so it has to be the patched option or cIOSes plz tell me how to fix it

  8. #8
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,833
    Thanks
    909
    Thanked 2,105 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    Is there anything remaining from your previous mod, channels etc?

    Sent from my C6603 using WiiHacks

  9. #9
    New Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    46
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    yeah i have neogamma left

  10. #10
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,833
    Thanks
    909
    Thanked 2,105 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    Change the .dol file in neogamma folder on the sd Card for the .dol file from wiimod then load the channel and wiimod should launch

    Sent from my C6603 using WiiHacks

Page 1 of 9 123 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •