Results 1 to 2 of 2

Thread: WAD Files not displaying in WAD Manager

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    WAD Files not displaying in WAD Manager

    Hey there,

    I followed the softmod guide tutorial and it has all gone well up until installing the WAD files. When I click on the WAD Manager in Wii Mod, it takes me to a screen that says

    sd:/wad:

    [apps] <dir>
    [wad] <dir>

    And there is nothing else in there. Clicking 1 on the controller to batch install does nothing and clicking on the wad directory just leaves me at the same screen, except it now says I'm in sd:/wad/wad

    Everything was just extracted right onto the card like it says in the tutorial, and my check sums were all good.

    Any idea whats up?

    Thanks

    Problem solved. Was talking to a buddy and he suggested trying a different SD card. Worked like a charm!


    Please refrain from double posting
    Last edited by SNES_Master; 08-18-2013 at 08:01 PM.

  2. #2
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,236
    Thanks
    355
    Thanked 1,022 Times in 872 Posts
    Sounds to me that you extracted the contents of ModPack into sd:\wad instead of sd:\

    You ended up with a directory called sd:/wad/wad, which is where the files were.

    Click Below for recommended Links


  3. 1 User Says Thank You llaffer For This Useful Post

    Jax

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •