Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 27

Thread: Problems with the 3 Nintendo emulators

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    13
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Problems with the 3 Nintendo emulators

    I had just gotten another Wii and this one is giving me a bit of problems in the Homebrew department. When I try to run FCE Ultra GX, Snes9X GX, and VBAGX, they mostly give me a Code Dump error screen and every other load will be a freeze. Weirdly enough, Genesis Plus GX works without any problems. I'm not sure on what I should do. Please help!

  2. #2
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,333
    Thanks
    365
    Thanked 1,049 Times in 895 Posts
    TrueHacks -- Mr. "I have 5 posts and more than that moderated". I don't know who you are, but unless you have an understanding of how we do things around here, I would suggest that you not give advice. I've never heard of anyone suggest that anyone else "just run letterbomb".

    Misty - Check my signature for how to generate and post a syscheck and do so as a reply to this thread so we can see what your system looks like.

    Click Below for recommended Links


  3. 1 User Says Thank You llaffer For This Useful Post

    Jax

  4. #3
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,450
    Thanks
    1,839
    Thanked 4,310 Times in 3,618 Posts
    Blog Entries
    5
    No worries the CEO of the under-performing company has been let go (shamelessly, without a Golden Parachute nor his second account left intact).

  5. 2 Users Say Thank You to nightstah For This Useful Post


  6. #4
    New Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    13
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Here it is.

    Spoiler


  7. #5
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,450
    Thanks
    1,839
    Thanked 4,310 Times in 3,618 Posts
    Blog Entries
    5
    @Misty:

    For the most part, your softmod is somewhat out of order. You should NOT have HBC V1.1.2, but instead V1.1.0 (the version you have supports the vWii and we don't recommend it on a regular Wii). Also, cIOS 223 should have a base of [37+38] and not simply 37.

    Your cIOS 225 is unnecessary and an outdated revision of the d2x cIOS, more or less a carbon copy of cIOS 250. cIOS 249 and 250 --- the main, usual workhorses of the softmod? You have d2x-V10beta52 in those slots and aren't recommended (d2x V8 Final is, ie like your cIOS 245 thru 248).

    You'll need to find HackMii installer for v1.1.2 and uninstall it (I don't believe 1.1.0 will overwrite the later version). Then follow this guide to get 1.1.0 back on there and your cIOS within spec. That likely will solve your issues.

  8. 1 User Says Thank You nightstah For This Useful Post

    Jax

  9. #6
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,333
    Thanks
    365
    Thanked 1,049 Times in 895 Posts
    It looks like you have a remnants of DarkCorp as well. To "fix" that, when you go through the guide, be sure to include IOS Update in chapter 2. Don't forget to install and configure priiloader as recommended as well (end of said chapter).

    Click Below for recommended Links


  10. 1 User Says Thank You llaffer For This Useful Post

    Jax

  11. #7
    New Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    13
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Alright. I've tried the suggestions and still seem to get the Code Dump screen when loading them from HBC. I also did another syscheck after I was done.

    Spoiler


  12. #8
    New Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    13
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I apologize for the double post, but I was wondering if I need to provide any screenshots of the Code Dump screen messages?

  13. #9
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,450
    Thanks
    1,839
    Thanked 4,310 Times in 3,618 Posts
    Blog Entries
    5
    You are allowed to make another post if 24 hrs have lapsed and no activity. It's been over 24 hours, you're in the clear

    HBC V1.1.0 should be running on IOS58, not 61 - reinstall and see if you can get it as 58. If so, then retry your stuff.

  14. #10
    New Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    13
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have tried to re-install HBC, but it keeps showing IOS61 in the HackMii installer. I have a screenshot of it as well to show.

    Snapshot.jpg

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •