Results 1 to 3 of 3

Thread: Dios Mios not working correctly

  1. #1
    New Member jameslieb1's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    79
    Thanks
    12
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    Dios Mios not working correctly

    Hi, I have a softmodded Wii with Dios Mios, and a USB HDD with my GCN games on it. They have worked fine up until a few weeks ago. I'm not sure exactly what happened but now when I try to play a GCN game with Dios Mios it either never loads up, shuts off my Wii, or starts the game but with ridiculously slow loading times, like 15 seconds just to wait for a new area to load in Twilight Princess. The only thing I can think of that might've caused this is that I recently defragmented my USB HDD, but if I recall correctly I'm pretty sure this issue was happening even before I did that. Help would be greatly appreciated. :/

  2. #2
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,152
    Thanks
    966
    Thanked 1,108 Times in 874 Posts
    Try backing up your data and reformatting the hdd. If at least 1 game loads (despite the long loading times) it is most likely due to your defragmentation.

  3. #3
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,311
    Thanks
    1,803
    Thanked 4,246 Times in 3,571 Posts
    Blog Entries
    5
    Any further questions on DM --- only after you read the guide go --- you guessed it --- in the guide. Wish you luck!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •