Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: Problem: Wii won't correctly read my flash drive.

  1. #11
    New Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Well, I gave it a shot and re-modded the console. Still nothing. Nothing on Wiiflow, nothing on USB Loader GX, nothing on Configurable USB Loader...heck, now it won't even mount on any of 'em. It's so upsetting...

    And I made a new NAND, too, per your recommendation. Thanks.

    ...But...any other ideas? If not, I'm just going to take the drive back, I guess...I don't want that money to go to waste, especially not when I could just go get a cheaper one somewhere else that -will- work.

  2. #12
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,603
    Thanks
    395
    Thanked 1,120 Times in 955 Posts
    Quote Originally Posted by mwhitco91
    Well, I gave it a shot and re-modded the console. Still nothing. Nothing on Wiiflow, nothing on USB Loader GX, nothing on Configurable USB Loader...heck, now it won't even mount on any of 'em. It's so upsetting...

    And I made a new NAND, too, per your recommendation. Thanks.

    ...But...any other ideas? If not, I'm just going to take the drive back, I guess...I don't want that money to go to waste, especially not when I could just go get a cheaper one somewhere else that -will- work.
    Did you check to see if it was compatible with the Wii in our thread of hard drives?

    Click Below for recommended Links


  3. #13
    New Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Oh yeah! Of course...but it wasn't listed. Eh, I just decided to take it back. Luckily, I got a full refund. Ordered a Sandisk, which should definitely work (I hope.) Thanks a lot for all of your help, guys.I submitted the flash drive to the list of compatible hard drives as "not working." I hope it wasn't just me and that it was actually the hard drive. I have this strange feeling that something could be wrong with my Wii's USB ports.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •