Results 1 to 10 of 10

Thread: wiikey 2,3.1 J,Call of Duty problem,help

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    31
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    wiikey 2,3.1 J,Call of Duty problem,help

    Hallo
    I have got my wii modded with wiikey 2 and 3.1 J(japanese version console),when I try to run games call of duty world at war,pes 2008,brain academy it gives me black screen but shows properly in channel.I know probably problem is with IOS or something like that.Do I need special japanese IOS for my console?Could anyone give me step by step tutorial how to do this to run those games?thank You very much
    Last edited by qurczak1; 01-22-2009 at 04:24 AM.

  2. #2
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    update to 3.2 *use wii update manager*
    then install Cios 37 *via homebrew*

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    31
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    is it safe?is 3.2 firmware neccesary?I thought that staying with the earliest firmware is the best?will 3.2 firmware disable anything which I have got now?Thank You

  4. #4
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2,692
    Thanks
    254
    Thanked 396 Times in 369 Posts
    i 3.3j already, everything fine.
    another one 3.3u, as well.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    31
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    thx guys but how do I update with with wii update manager?I don't settings and you have got 3.2 a and 3.2 b update.which one?and what about replace update?do I need to change anything?and by the way do I need to change any settings in wiikey2 config disc?thank You

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    31
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    hi.I used downgrader instead of wum but when I run it shows me error could not set system menu.Whats wrong?any solution?thank You

  7. #7
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    idk maybe NAME THE ERROR -.-

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    31
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    ok I did it I mean I upgraded my console to 3.2J firmware and install cios 37 (how admiral said)but still nothing.

  9. #9
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    try booting in gecko OS

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    31
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    thank you admiral it all works.have a good one

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •