Results 1 to 3 of 3

Thread: Homebrew and applications behaving eratically

  1. #1
    New Member Jody.J's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    23
    Thanks
    20
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Homebrew and applications behaving eratically

    My homebrew channel and the the two usb loader programs I use are behaving strangely. Menus will open themselves, games will start by themselves. It will do this for a couple minutes and then go back to normal and a minute later menus start opening themselves and jumping all over. I am stumped as to what is going on. I had some bootmii backup errors during the mod, the thread can be found here:

    http://www.wiihacks.com/wiihacks-new...tml#post671078

    I was wondering if it has something to do with that?

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,186
    Thanks
    1,443
    Thanked 2,548 Times in 1,883 Posts
    Sounds to me like one of these:


  3. 1 User Says Thank You cjizzle For This Useful Post

    Jax

  4. #3
    New Member Jody.J's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    23
    Thanks
    20
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Yeah pretty much so. It is really weird. I modded it used it for a couple weeks, then it sat for a couple months and I gave it to my father. Now it is doing these strange things. It is only with Homebrew and homebrew apps. the rest of the wii work fine. We recently updated the shop channel with wii mod and we had wii connect turned on for a while. We never updated the OS or anything.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •