Results 1 to 7 of 7

Thread: Formatted Wii - Lost HBC - Letterbomb Not Working - Still 4.3E Wan. HELP!!!!

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Exclamation Formatted Wii - Lost HBC - Letterbomb Not Working - Still 4.3E Wan. HELP!!!!

    I'm in need of help, I've formatted my wii and everything is gone including HBC, plus I try using letterbomb and it says it cannot continue, plus the system menu still has 4.3E Wan. on it, anyone help??

    I've also tried the hackmii fix and the wiibrand thingy one and that doesn't work either, really need help!!

    Please!

    Thanks!

  2. #2
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,186
    Thanks
    307
    Thanked 9,582 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Did hackmii tell you to suck it? Did it make a log on sd:\installer.log? If you had priiloader, it would still be there, you could load hackmii with that. Also, if you did the hackmii fix, you should have a nand backup, old HBC, and postloader channel. That would be good enough, just load whatever usbloader you like and your playing games.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I've formatted my SD card too, plus my wii. Yeahh Hackmii told me to suck it. I don't know if I have priiloader, I've tried the reset and gamecube controller and all that and I keep going to the wii menu. When I try the hackmii fix it comes up with IOS flag something.

    It's confusing me to the bone!!

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    when it says the IOS flag thing it takes me back to the wii menu

  5. #5
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,186
    Thanks
    307
    Thanked 9,582 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    rename sd:\boot.elf to bootmii.elf
    rename sd:\load.dol to boot.dol

    Give that a try.
    Once wiimod loads, reload ios236 or ios249/250

    Then install the wads.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    where can I get these? my sd card is empty at the moment

  7. #7
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,186
    Thanks
    307
    Thanked 9,582 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    It is in the hackmii fix

    Sent from my SPH-M930BST using Tapatalk 2
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •