Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 26 of 26

Thread: More EmuNAND/UNEEK+DI help

  1. #21
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,342
    Thanks
    1,056
    Thanked 1,182 Times in 929 Posts
    Yeah, I press 1 and I get the menu that tells me my build info and shows my games but it doesn't give me any settings if I press +

    And yeah, I'd recompile USB Loader GX for UNEEK support if I knew how lol

  2. #22
    Brawl Master DiscMurderer's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Ohio
    Posts
    274
    Thanks
    126
    Thanked 87 Times in 71 Posts
    Blog Entries
    4
    Huh, it should give you a bunch of settings if you press +, odd issue you have there.

  3. #23
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,342
    Thanks
    1,056
    Thanked 1,182 Times in 929 Posts
    UNEEK+DI it shows up, throw in neek2o and it's gone lol, I don't understand why.

  4. #24
    Brawl Master DiscMurderer's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Ohio
    Posts
    274
    Thanks
    126
    Thanked 87 Times in 71 Posts
    Blog Entries
    4
    Lol, yeah that's strange, never had that problem, did you try with a GC controller yet ?

  5. #25
    New Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    15
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Sorry to bump a year-old thread, but I'm really having trouble getting neek2o to work. I followed AbdallahTerro's ModMii guide, and I keep getting a freeze after the message "Reloading Bootmii from IOS" when I try to start neek2o. I tried rebuilding a nand without Priiloader installed, and still no luck. I've tried getting neek2o to run from a forwarder channel, GX, Postloader, and Wiiflow. The forwarder channel and GX give me the error message while Postloader and Wiiflow just show a black screen freeze. I can confirm my USB HDD is FAT32-formatted w/ 32kb cluster size, and it works with every USB loader I've tried (Cfg, GX, Wiiflow). Has anyone experienced this and/or remedied it?
    Last edited by jmsalal; 10-16-2013 at 08:29 AM.

  6. #26
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Dr. House @ Wiihacks
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,990
    Thanks
    1,931
    Thanked 4,468 Times in 3,751 Posts
    Blog Entries
    5
    Why don't you go ask the ModMii people?

  7. 1 User Says Thank You nightstah For This Useful Post


Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •