Results 1 to 2 of 2

Thread: Game cube controller not working with Genesis Plus emulator *anymore*

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Game cube controller not working with Genesis Plus emulator *anymore*


    hiya folks!

    It's been awhile since i fired up my wii emulators, and just started it up to play some golden axe with a pal.

    I have a wii+classic controller, and a gamecube controller.

    I went to the controller settings to make sure everything was fine, and by accident switched player 2 off of the gamecube controller setting. Now....when I go to switch it back, it doesn't appear. All it does is show the input for the wii remote, and classic controller (the other controller i have plugged in).

    I tried putting the gamecube controller in all of the ports (the 1st one allows me to browse the menu) but when i go to configurations to activate the controller for player 2 it doesn't appear! *dick pains*

    I tried putting it in slot 1 to activate it for player one......no
    I tried putting it in slot 2 to activate it for player two......nope

    it's really weird the first time i did it, it.....just worked.....it was even there before i switched it off of the gamecube controller setting...

    I hope i'm doing a good enough job explaining this.

    thanks!

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    when it's in slot 1, it browses the menu's....but doesn't show up when you configure it to a certain player. (it just doesn't show up)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •