Results 1 to 2 of 2

Thread: Nand backup corrupted??

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Nand backup corrupted??

    Not sure if this really belongs in here, my apologies if it doesn't...

    2 out of 3 nands backups that I had were somehow corrupted and as I re-inserted them, no error whatsoever except when I turned the wii on (system menu) they bricked my wii (system files corrupted error). Unfortunately the only one functioning was really old...

    Anyway, I'm looking for any causes and ways to prevent it. Thanks in advance!

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    North of the 49th
    Posts
    562
    Thanks
    17
    Thanked 114 Times in 109 Posts
    Quote Originally Posted by helpmiiplz1
    Not sure if this really belongs in here, my apologies if it doesn't...

    2 out of 3 nands backups that I had were somehow corrupted and as I re-inserted them, no error whatsoever except when I turned the wii on (system menu) they bricked my wii (system files corrupted error). Unfortunately the only one functioning was really old...

    Anyway, I'm looking for any causes and ways to prevent it. Thanks in advance!
    Corrupted right away or from just sitting as a data file. Is your hackmii upto date? We need a little more info.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •