Results 1 to 3 of 3

Thread: Mario Galaxy 1 & 2

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Mario Galaxy 1 & 2

    Using 4.1u

    wiiflow 4.0.1 - cgf usb loader - usb loader gx

    all updated ios/cios

    I put both games on my usb hard drive. I fire up either mario galaxy 1 or 2 and can play perfectly fine. When I shutdown the wii and restart later on to play, whichever game I didnt play the first time no longer works when I try to play. Just a black screen freeze.

    Play mario galaxy 2, reset and try to play mario galaxy 1 and it freezes.
    I deleted MG1 off the hard drive and replaced it.. now it works fine, but when I try to play MG2 it freezes black screen.
    I delete MG2 off the hard drive and replace it.. now it workds fine, but when I try to play MG1 it freezes black screen.

    WTF IS GOING ON!?!

    Anyone here ever seen Something like this?
    Last edited by Jax; 09-18-2012 at 01:00 PM. Reason: Removed Profanity

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    200+ views and nobody knows? Must be the first of this type of error.

    Thanks anyways.

  3. #3
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,653
    Thanks
    3,216
    Thanked 1,334 Times in 1,111 Posts
    Quote Originally Posted by wiisteal View Post
    Using 4.1u

    wiiflow 4.0.1 - cgf usb loader - usb loader gx

    all updated ios/cios

    I put both games on my usb hard drive. I fire up either mario galaxy 1 or 2 and can play perfectly fine. When I shutdown the wii and restart later on to play, whichever game I didnt play the first time no longer works when I try to play. Just a black screen freeze.

    Play mario galaxy 2, reset and try to play mario galaxy 1 and it freezes.
    I deleted MG1 off the hard drive and replaced it.. now it works fine, but when I try to play MG2 it freezes black screen.
    I delete MG2 off the hard drive and replace it.. now it workds fine, but when I try to play MG1 it freezes black screen.

    WTF IS GOING ON!?!

    Anyone here ever seen something like this?
    It could be the Gremlin's in the wii.lol
    It sounds like the game/s are becoming corrupted.
    Try a flash drive.
    Please, please keep the language clean.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •