Results 1 to 4 of 4

Thread: Help with the wii fit board

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    12
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Help with the wii fit board

    Hi all iv modded my wii using the twilight hack as i was on 3.3e i downgraded to 3.2e and all went well installed djtaz_gamma_loader.wad to play my backups.Right before i done all this my wii fit board was working fine and i just turned the wii on and thought il go on it and the light on the front off the board just flashes like 2 times then goes off.I tryed syncing it wont work i even tryed diffrent batterys still does the same can anyone help me plz

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    12
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    no worrys all i found and fixed the prob

  3. #3
    Wiihack's Staff
    ~ ********* ~
    *UNDERSTAFFED*ONLY MK Contestants & ***** Supporters can PM MODS
    if u pm me for help...
    you better be a ***** donator

    Rossy's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Australia
    Posts
    846
    Thanks
    12
    Thanked 217 Times in 155 Posts
    Maybe you could post what the problem/repair was............. just n case anyone else has the same fault ??

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    12
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    it just had to be re synced and it just took a little longer than normall

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •