Results 1 to 8 of 8

Thread: Black screen on my first two back up games

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    41
    Thanks
    6
    Thanked 6 Times in 5 Posts

    Black screen on my first two back up games

    Hi guys, so I just downgraded my Wii to 3.2u from 3.4u and installed the Twilight hack, gamma back up loader, and starfall and everything was looking good i was able to install and play world of goo.wad but when I try to play my first 2 back up games mario galaxy and mario kart they both get the black screen what am I doing wrong?

  2. #2
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    they have a required update on the disc, you must update from the game to play them *they have firmware 3.1* please look befor asking this question has been asked atleast once a day for 6 months -,_-,

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    41
    Thanks
    6
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    I apologize about not looking before posting but how do I update them? I dont even get an update option and I've already uninstalled the update blocker on starfall.

    Something I noticed: When I put one of them in the drive and try to load them up with gamma and the black screen appear I can hear a soft beep from the drive and it seem like it's trying to load it but nothing happen just the black screen. The only way I can get the disk out is by pressing the off button and reboot wii and eject.

    I apologize again for reposting this subject but none of the other thread about black screen seem to help.

  4. #4
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    you need a copy you can boot from the disc channel since it will ask you to update

  5. 1 User Says Thank You admiral victorinox For This Useful Post


  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    41
    Thanks
    6
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    Ok still no luck guys. I got an orginal copy of MKwii from a game shop and install the 3.1u update thats on the original disk and i still cant play mkwii back up and mario galaxy back up. still the same black screen and the soft beep in the drive and still need to reboot to take out the dvd. please, if anyone have a solution to this let me know.

  7. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    41
    Thanks
    6
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    Haha nevermind, I got them to run perfectly. The problem was the dvds. I used +R memorex thats why the i got the black screen, went out to bestbuy grabbed some -R verbatim and everything is beautiful right now

  8. #7
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    Quote Originally Posted by kingk0ng View Post
    Haha nevermind, I got them to run perfectly. The problem was the dvds. I used +R memorex thats why the i got the black screen, went out to bestbuy grabbed some -R verbatim and everything is beautiful right now
    -sigh- if you brought this up at the start i could have told you that was the issue -.-

    this is why you ALWAYS GIVE ALL THE INFO YOU CAN

  9. 1 User Says Thank You admiral victorinox For This Useful Post


  10. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    41
    Thanks
    6
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    hahah sorry about that admiral but I appreciated your help though

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •