Results 1 to 2 of 2

Thread: Booting To USB Loader GX Using Priiloader

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Booting To USB Loader GX Using Priiloader

    Hey guys, I tried installing the .dol from here (USBLoaderGX_v3.0_IOS249.dol) with Priiloader, and set it to boot to it. When I start my Wii, I receive no video. Thankfully I can still access Priiloader and everything else, it's just that I can't get it to boot straight to USB Loader GX. Am I using the wrong file or what?

    Edit: nevermind, I figured out I had to use the forwarder and not the main dol.
    Last edited by kyledawg92; 06-23-2012 at 06:42 AM.

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Cool Black Screen when loading USB GX Loader using Prii Loader

    Quote Originally Posted by kyledawg92 View Post
    Hey guys, I tried installing the .dol from here (USBLoaderGX_v3.0_IOS249.dol) with Priiloader, and set it to boot to it. When I start my Wii, I receive no video. Thankfully I can still access Priiloader and everything else, it's just that I can't get it to boot straight to USB Loader GX. Am I using the wrong file or what?

    Edit: nevermind, I figured out I had to use the forwarder and not the main dol.
    Can you tell me how you managed to sort this out as i am having a similar same problem as you had, i have usb gx loader installed which i access through my wii main menu so i presume this is a forwader, my sd card is setup like this sd/app/usbloader_gx/boot.dol from which i have taken the boot.dol and put on the root of my sd card, i go to priiloader install/load the boot.dol, save settings, then go to priiloader settings and change autoboot to installed file, save settings, when i restart wii i just get a black screen with the no signal box appearing, i have to re-load priiloader and change settings back. I can get this to work if i set it to auotboot to homebrew but not usb gx loader, i know its something to do with my fowarder/channel boot.dol, i dont fully understand forwarder or channels, is there another boot.dol i needed to use, any help is greatly appreciated.

    Thanks in advance....

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •