Results 1 to 2 of 2

Thread: Xenoblade Chronicles problem

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Ca Xenoblade Chronicles problem

    I recently downloaded a Xenoblade Chronicles PAL iso. I put it on my WBFS usb and started it with Neogamma.

    I forced NTSC so I could play it correctly. I created a game and started playing all right. I managed to reach the place where you kill your first 2 monsters with Shulk. A discussion then started. Around half of it, my controller just disconnecter itself and I couldn't connect it back. A few seconds later the sount cut off. However, the character still moved. I restarted my wii and passed this issue by skipping the scene.

    I kept playing and reached the 1st town. I took a few quests and when I ventured outside, the same thing happened. My character kept running straight forward and i couldn't do anything.

    I hate this thing and I wish to fix it. My wii is 4.3U and i do not know my rev (don't know how to check it). I read somewhere I needed to be in rev19, could you please confirm this and tell me how to easily get it?

    Thanks a lot in advance
    Luongshar

  2. #2
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,657
    Thanks
    3,217
    Thanked 1,335 Times in 1,112 Posts
    Please Read "The Forum Rules"!

    WiiHacks.com Does Not Support Piracy!!

    Sorry,JAX.
    Thread Closed

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •