Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 23

Thread: Not all my apps show in homebrew (even with show by name toggled)

  1. #11
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    51
    Thanks
    13
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    after my re-format.... of the sdhc card damn just before the last HOMEBREW UPDATE EVERYTHING WAS WORKING FINE.... should have never updated...

  2. #12
    New Member who07's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    27
    Thanks
    10
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    try using a regular sd card non hc ive experienced alot of problems similar to yours with the sd/hc cards

  3. #13
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    51
    Thanks
    13
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I managed to get 3 showing up in a series of 50 installed!???? thats so weird!!

  4. #14
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    51
    Thanks
    13
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yeah but the thing is ... you cannot install roms on a hdd.... if you would i wouldn't even be messing with a HD SC

  5. #15
    New Member who07's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    27
    Thanks
    10
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    have u tried using a usb flash drive

  6. #16
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    51
    Thanks
    13
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hmm not yet , i don't have one that is big enough just don't know why all of a sudden i updated a while ago and BOOM all the problems occured.

    thats kinda weird..

    it's like if the HBC only see what he wants on the sdsc from now ^,^

  7. #17
    New Member who07's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    27
    Thanks
    10
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    do some testing with a couple see if that will work. i use a 2gb for my fceugx.

  8. #18
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,186
    Thanks
    307
    Thanked 9,582 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    try to backup / and format your sd card with
    https://www.sdcard.org/downloads/for.../eula_windows/

    Then reinstall all your apps, preferably fresh downloads.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  9. #19
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    51
    Thanks
    13
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    fresh downloads would be the best bet i believe also

    let's see

  10. #20
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    51
    Thanks
    13
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    still broken up managed to get my card running all was going fine i installed a few more apps...... and all of sudden those didn't show and im still at a statut quo.....

    man this HBC update is broken to the core

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •