Results 1 to 8 of 8

Thread: Hdd Only Works with ULoader

  1. #1
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Hdd Only Works with ULoader

    Hey guys, recently I changed to a different HDD as the HDD I was using was not large enough. The HDD works great and before I turned it into a storage for my games it worked perfectly. Now though, the HDD is only recognized by ULoader, none of the other loaders even acknowledge it exists, am i doing something wrong, is there a configuration I can change to make this work? I would really like to be able to going back to one of the better loaders.

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,298
    Thanks
    1,489
    Thanked 2,626 Times in 1,931 Posts
    It could be a compatibility issue with your cIOS. Do you know what version you have in 249? If not, post a syscheck so we can see what is going on inside your Wii.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Here is my sysinfo

    sysCheck v2.1.0b18 by Double_A and R2-D2199
    ...runs on IOS58 (rev 6176).

    Region: NTSC-U
    System Menu 4.3U (v513)
    Priiloader installed
    Drive date: 2007.02.13
    Homebrew Channel 1.1.0 running on IOS58
    Hollywood v0x11
    Console ID: 72541297
    Boot2 v4
    Found 118 titles.
    Found 54 IOS on this console. 5 of them are stub.

    IOS4 (rev 65280): Stub
    IOS9 (rev 54321): Trucha Bug
    IOS10 (rev 768): Stub
    IOS11 (rev 54321): Trucha Bug
    IOS12 (rev 526): No Patches
    IOS13 (rev 1032): No Patches
    IOS14 (rev 1032): No Patches
    IOS15 (rev 1032): No Patches
    IOS16 (rev 54321): Trucha Bug, ES Identify, Flash Access, NAND Access
    IOS17 (rev 1032): No Patches
    IOS20 (rev 54321): Trucha Bug
    IOS21 (rev 1039): No Patches
    IOS22 (rev 1294): No Patches
    IOS28 (rev 1807): No Patches
    IOS30 (rev 54321): Trucha Bug
    IOS31 (rev 3608): No Patches
    IOS33 (rev 3608): No Patches
    IOS34 (rev 3608): No Patches
    IOS35 (rev 3608): No Patches
    IOS36 (rev 54321): Trucha Bug, ES Identify, NAND Access
    IOS37 (rev 5663): No Patches
    IOS38 (rev 4124): No Patches
    IOS40 (rev 3072): Stub
    IOS41 (rev 3607): No Patches
    IOS43 (rev 3607): No Patches
    IOS45 (rev 3607): No Patches
    IOS46 (rev 3607): No Patches
    IOS48 (rev 4124): No Patches
    IOS50 (rev 54321): Trucha Bug
    IOS51 (rev 4864): Stub
    IOS52 (rev 5888): Stub
    IOS53 (rev 5663): No Patches
    IOS55 (rev 5663): No Patches
    IOS56 (rev 5662): No Patches
    IOS57 (rev 5919): No Patches
    IOS58 (rev 6176): USB 2.0
    IOS60 (rev 54321): Trucha Bug
    IOS61 (rev 5662): No Patches
    IOS70 (rev 54321): Trucha Bug
    IOS80 (rev 54321): Trucha Bug
    IOS90 (rev 54321): Trucha Bug
    IOS202[60] (rev 65535, Info: hermesrodries-v6): Trucha Bug, NAND Access, USB 2.0
    IOS222[38] (rev 65535, Info: hermes-v5.1): Trucha Bug, ES Identify, NAND Access, USB 2.0
    IOS223[38+37] (rev 4, Info: hermes-v4): Trucha Bug, ES Identify, NAND Access, USB 2.0
    IOS224[57] (rev 65535, Info: hermesrodries-v6): Trucha Bug, NAND Access, USB 2.0
    IOS236 (rev 54321): Trucha Bug, ES Identify, NAND Access
    IOS245[37] (rev 21007, Info: d2x-v7final): Trucha Bug, NAND Access, USB 2.0
    IOS246[38] (rev 21007, Info: d2x-v7final): Trucha Bug, ES Identify, NAND Access
    IOS247[53] (rev 21007, Info: d2x-v7final): Trucha Bug, NAND Access, USB 2.0
    IOS248[55] (rev 21007, Info: d2x-v7final): Trucha Bug, NAND Access, USB 2.0
    IOS249[56] (rev 21007, Info: d2x-v7final): Trucha Bug, NAND Access, USB 2.0
    IOS250[57] (rev 21007, Info: d2x-v7final): Trucha Bug, NAND Access, USB 2.0
    IOS251[58] (rev 21007, Info: d2x-v7final): Trucha Bug, NAND Access, USB 2.0
    IOS254 (rev 65281): BootMii
    BC v6
    MIOS v65535

    Report generated on 2012/05/20.

    Anything I can fix?

  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,298
    Thanks
    1,489
    Thanked 2,626 Times in 1,931 Posts
    You could try a different version of d2x. The v9 betas have greatly increased compatibility. Problem is that they are just that..betas. If u want to try them out I uploaded a pack and put the link in my gx guide below in my sig. Let us know if they work for you!

    Sent using the WiiHacks app. Please excuse the brevity, punctuation and spelling.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    the Great White North
    Posts
    102
    Thanks
    14
    Thanked 12 Times in 11 Posts
    This "might" help you in setting up Config USB Loader to work with your drive.

    How to Manually upgrade / fresh install your Configurable USB Loader without losing anything
    http://www.wiihacks.com/lounge/10269...tml#post655778

  6. #6
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Cjizzle, your response worked great. Installed v9 beta and everything is working great. Now I just need to get Skyward Sword working properly and I'm good to go.

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    the Great White North
    Posts
    102
    Thanks
    14
    Thanked 12 Times in 11 Posts
    Hi Cjizzle,
    I am having an issue getting USBLoader GX 3.0 working with a 2TB drive I have. I am running D2Xv8-final cios249(base56), with USBLoader GX-249 . It works fine with a 1TB, would you suggest upgrading to D2Xv9-beta ? Or do you think I am doing something wrong in GX ? Does GX support 2TB fat32 drives in general.. ? Config 70, and 70r15 is fine.
    Last edited by twtwitter; 05-27-2012 at 07:36 PM. Reason: more

  8. #8
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,298
    Thanks
    1,489
    Thanked 2,626 Times in 1,931 Posts
    Could be an issue with the GX config file: gxglobal.cfg

    Try deleting that file. GX will create a new one the next time you launch it.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •