Results 1 to 3 of 3

Thread: Priiloader doesn't work! Please help!

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    17
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Priiloader doesn't work! Please help!

    Hey,

    So to solve another issue i had with a high pitch noise the Priiloader causes, I have to be able to loader directly to the system menu, BUT but every time i turn on my wii it loads to the priiloader, even though I have it set to "Autoboot to System Menu". Also I can't install any hacks, it just won't let me.

    So how do fix the priiloader so it could load directly to the system menu and how do I make hacks work?

    If the solution is just updating the priiloader, how do I do it because I have looked everywhere to find out. Please help!!! Thx.

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,231
    Thanks
    1,460
    Thanked 2,579 Times in 1,902 Posts
    You can simply install a new version on top of the old. No need to uninstall or anything like that.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    helpin i hope

    hum if u just modded that wii try takin the bootmii folder of sd card it will go bk to normal!

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •