Results 1 to 6 of 6

Thread: Wii Remote looses connection when playing wii-ware via Triiforce

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wii Remote looses connection when playing wii-ware via Triiforce

    Googled around and searched the forums and can't find a specific answer to this.

    I followed the instructions here http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...ers-guide.htmlto get some Wads installed on my hard drive.

    i have Triiforce installed as a channel. when i open it up it reads the games on the drive fine and i can launch most of them (megaman 9 is giving me a green screen but that's a different problem :-/ )

    however for all the games i launch as soon as it starts the controller looses sync and will not connect again until i reboot and re-sync the controller. is there something specific i need to do to avoid this issue? is this a NAND issue or is something else i'm missing?

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    South Africa
    Posts
    27
    Thanks
    18
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Do the games play or does the screen go black?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by SpYkz View Post
    Do the games play or does the screen go black?

    as i mentioned megaman 9 just green screeens and sits there. the other's i've tried play and will go though the opening demos but i can't use the controller .

    the wii seems to forget the controller entierly. i have to press the connection buttons after reboot for it to work.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Nobody knows?

  5. #5
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,066
    Thanks
    833
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Is the controller one of the newer ones with the wii motion plus built in?

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by skellinator View Post
    Is the controller one of the newer ones with the wii motion plus built in?
    I tried both (more than once) but i went back and double checked since i have been messing with stuff on the drive. seems the problem was my zelda Wiimote. funny thing is i tried with a regular one (the motion plus zelda one wasn't even turned on) when i went to try the zelda wiimote it needed to be re-synced.

    seems Triiforce is wiping out the connection data for Motion + wiimotes even without having them connected.

    oh well at least some of the games are working now. now if i can just get megaman 9 going I'll be in good shape!

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •