Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Problem with Animal Crossing

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Problem with Animal Crossing

    Ok so i have the PAL version and i was trying to use a grass replenisher code but i can't reload my game, the wii recognises the disc but when it gets past the health and safety screen and the little bus comes up (loading bus), the second time the bus comes up in the bottom right the game freezes. Is my save data corrupt or something

  2. #2
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    no your save is fine, but clearly youre loading too much, try booting in gecko OS without any codes

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Oh, it happens when i load using the normal disc channel, freezes whilst loading before the main menu, so how can i access my game again

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Sorry for double post.

    Basically my save data is not corrupted but something won't let my game load, man i'm confused as to how i would load the game again

  5. #5
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    Quote Originally Posted by Wiiguy06 View Post
    Sorry for double post.

    Basically my save data is not corrupted but something won't let my game load, man i'm confused as to how i would load the game again
    i just told you what to do (atleast try), if you dont care what people got to say... then dont expect anyone to take the time to help you out

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by admiral victorinox View Post
    i just told you what to do (atleast try), if you dont care what people got to say... then dont expect anyone to take the time to help you out
    I've already tried loading with no saves active by disabling ocarina in Gecko OS and it still got stuck

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    The game got to the 3rd loading cycle (little bus) before the main menu and freezes now

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    It now freezes after the wii has been on for a few hours:S
    Last edited by Wiiguy06; 01-13-2009 at 03:57 AM.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Is it related to the wii getting hot in some way as it loaded the game the first time i tried then i left it for a bit and the game hung after loading the town then i restarted and it hung before the main menu after a few loading cycles (3) then hung after 1/2?

    Sorry if it is obvious, i tried booting with both disc channel and Gecko OS

  10. #10
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    as i always seem to say

    there isnt a lot of science in the wii, it just kinda does...

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •