Results 1 to 7 of 7

Thread: Help!!! games dont work after fiddling with wii resort sports

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Help!!! games dont work after fiddling with wii resort sports

    Help, everyone, some of my games dont work anymore, it freezes and gives blank/black screen....after trying to make wii resort sport to work...i have a 4.3u white softmod wii...i used usb loader gx

  2. #2
    New Member isoguy's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Australia
    Posts
    582
    Thanks
    29
    Thanked 91 Times in 87 Posts
    I noticed that you have had this problem in the past. Did you find a sleep mode on your HDD and disable it?

    EDIT: And isn't this issue the same as your other thread?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i solved that problem already...I replced my Seagte freeagent go flex 1tb with maxtor one touch mini 250 gb. my problem now is,; I was trying to make wii resort sport to work...followed the ALT DOL process but did not work still...so I gave up and just want to play, but when I tried to play, two of my games doesn't want to play...the other two works just fine...the other two just gave me black screen and the other froze on the game menu....

  4. #4
    New Member isoguy's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Australia
    Posts
    582
    Thanks
    29
    Thanked 91 Times in 87 Posts
    Ok then, I'm sorry but I don't know much about what you did.

    I'm sure someone else will help you out soon...

    Sorry I couldn't help

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    found the problem..corrupt game...cloned my other hdd....back to wii resort sport problem...anybody...pls help..

  6. #6
    New Member isoguy's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Australia
    Posts
    582
    Thanks
    29
    Thanked 91 Times in 87 Posts
    So if you have the same problem as your other thread, please continue to post there.

    Good to know you solved the problem. Sometimes we just "figure" stuff out miraculously lol.

  7. #7
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,952
    Thanks
    978
    Thanked 1,706 Times in 1,318 Posts
    Blog Entries
    4
    You have already started a thread on this. Please stick to the one thread.

    Thread closed.



Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •