Results 1 to 8 of 8

Thread: If you have this working can you post a syscheck

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    If you have this working can you post a syscheck

    Has anyone ever got Metroid Other M to work on a 4.3U soft modded Wii? here is my syscheck

    Spoiler



    Can you provide yours also so i can know which IOS's i need to add/edit

  2. #2
    New Member IBe6UBe9's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    238
    Thanks
    88
    Thanked 69 Times in 61 Posts

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I already updated my cIOS's and even IOS 56 it hasn';t changed. I tried using Wiiflo set to ios 222 and force NTSC U it didnt work

    the other problem is whe i choose the game from Wiiflow it doesnt make its own jingle when i hover over the game like the others do

  4. #4
    New Member IBe6UBe9's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    238
    Thanks
    88
    Thanked 69 Times in 61 Posts
    Could be a bad game rip try re-ripping it.

  5. #5
    Member
    WiiHacks Staff
    VWA
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    playerkp420's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,178
    Thanks
    223
    Thanked 489 Times in 428 Posts
    Quote Originally Posted by Gearhead31 View Post
    I already updated my cIOS's and even IOS 56 it hasn';t changed. I tried using Wiiflo set to ios 222 and force NTSC U it didnt work

    the other problem is whe i choose the game from Wiiflow it doesnt make its own jingle when i hover over the game like the others do
    After looking at your syscheck, I would suggest following the softmod any wii guide(link in spoiler below). Looks like you used pimp my wii = FAIL.

    Follow that guide and all your games will play fine, unless they are bad dumps.

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    All games play fine except this one

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I followed the guide and have the correct ios

    what's pimp my wii lol

    is it unfair to ask for a link to a good dump.
    i have the original disc but it says 'unable to read disc' maybe the laser is bad but i cant clean it without sending it to Nintendo and im just trying to play off USB

  8. #8
    Member
    WiiHacks Staff
    VWA
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    playerkp420's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,178
    Thanks
    223
    Thanked 489 Times in 428 Posts
    Quote Originally Posted by Gearhead31 View Post
    I followed the guide and have the correct ios

    what's pimp my wii lol

    is it unfair to ask for a link to a good dump.
    i have the original disc but it says 'unable to read disc' maybe the laser is bad but i cant clean it without sending it to Nintendo and im just trying to play off USB
    Did you follow the softmod any wii guide, like I suggested? Then load with the latest WiiFlow which will pick the correct cIOS for you. If it doesn't work after that it is a bad dump. Your system check shows too many trucha bug IOS and your homebrew channel should be running off of IOS58 not 61.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •