Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Wii64 trouble

  1. #1
    New Member jacksterx1's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wii64 trouble

    For some reason It won't load any roms from my USB drive. When I try to load them on Wii 64, it just says " error opening directory usb:/wii64/roms" what does this mean? I have made sure all my roms are in the roms folder and everything. I am on system memu 4.3E.

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,594
    Thanks
    1,872
    Thanked 4,355 Times in 3,652 Posts
    Blog Entries
    5

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Wii64 sucks and has so many problems. I am new to it as well so I can't give you any help.

  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,473
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    Quote Originally Posted by dubb View Post
    Wii64 sucks and has so many problems. I am new to it as well so I can't give you any help.
    Thanks for that post I learned alot

    ----------------------

    Anyway back to the real problem: Make sure your roms are on a FAT32 Hardrive with the file hierarchy that you stated above... So a folder on the usb called wii64 then a folder inside that called roms... see if that helps!

  5. 1 User Says Thank You emuhack For This Useful Post


  6. #5
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,594
    Thanks
    1,872
    Thanked 4,355 Times in 3,652 Posts
    Blog Entries
    5
    Quote Originally Posted by dubb View Post
    Wii64 sucks and has so many problems. I am new to it as well so I can't give you any help.
    Yes, I learned a lot as well. I bow to the master, thank you.

    [heavy sarcasm]

  7. #6
    New Member jacksterx1's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yep done that and it still dosnt work

  8. #7
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,833
    Thanks
    915
    Thanked 2,106 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    Have u looked at the emulators guide?

  9. #8
    New Member jacksterx1's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yep I just did but that dosnt help me because I already know where to put the files and stuff it just dosnt work when I try to load the roms on wii64

  10. #9
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    Thanks
    364
    Thanked 2,241 Times in 1,111 Posts
    Blog Entries
    8
    have you tried the other usb port?

  11. #10
    New Member jacksterx1's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Just tried that and that dosnt make a difference either

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •