Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21

Thread: Guitar Hero 5 - SoftMod - Working (well.. kinda of)

  1. #11
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    73
    Thanks
    14
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    Ive got guitar hero 5 working no fuss no freezing or anything like that has any of you installed "fake" IOS???????

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    21
    Thanks
    8
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by neway View Post
    Install cIOSCorp 3.4 (http://www.wiihacks.com/wii-custom-s...-released.html). Working fine with Disk Channel
    Thanks, I just tried it (the installation of cIOSCORP v3.4 has been ok), but i "only" got to load the game directly from the Disc Channel (instead of going through SoftChip etc.), but the problem of the "freezes" still remains, dammit!

    Any other idea?

    Thx in adv.

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    21
    Thanks
    8
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by HTM94 View Post
    Ive got guitar hero 5 working no fuss no freezing or anything like that has any of you installed "fake" IOS???????
    I have just treid with the cIOSCORP v3.4, but still no good news.
    Which IOS do you use to get everything fine?

    Thx.

  4. #14
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    73
    Thanks
    14
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    Well I got the PAL version of the game and re installed bootmii to get rid of cioscorp because it was mucking up my wii so to get things back to normal I installed update 4.1 (tutorial) http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html

    Make sure you have bootmii installed as BOOT2 (I cant stress that enough)

    but to get bootmii installer working use this link http://www.wiihacks.com/wii-custom-s...re-my-wii.html

    then bare with me FORMAT your wii then load bootmii and restore your wii (red arrow)

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    21
    Thanks
    8
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by HTM94 View Post
    Well I got the PAL version of the game and re installed bootmii to get rid of cioscorp because it was mucking up my wii so to get things back to normal I installed update 4.1 (tutorial) http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html

    Make sure you have bootmii installed as BOOT2 (I cant stress that enough)

    but to get bootmii installer working use this link http://www.wiihacks.com/wii-custom-s...re-my-wii.html

    then bare with me FORMAT your wii then load bootmii and restore your wii (red arrow)
    Just to see if I have got you advice right:

    1) I should upgrade to 4.1 (I currently run a 3.2E), but instead of using this guide you suggest to use this one here (which I thought was not a Sys updater, but "just" a modding guide for any version); it seems to me much more complicated, but if this is the price to be paid... let's do it

    2) Then I should "restore my Wii" through the "UNCORP".

    Right?

  6. #16
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    73
    Thanks
    14
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    Look Im just telling you what I did to make it work but Ive seen allot of peoplr with the same problem on the NTSC version of the game but anyway.

    What you should do is go here Update to 4.1 firmware with already softmoded system. (DO NOT DO STEP 3) then try your game and if it still freezes format your wii then launch bootmii and restore.

  7. #17
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    21
    Thanks
    8
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by HTM94 View Post
    Look Im just telling you what I did to make it work but Ive seen allot of peoplr with the same problem on the NTSC version of the game but anyway.

    What you should do is go here Update to 4.1 firmware with already softmoded system. (DO NOT DO STEP 3) then try your game and if it still freezes format your wii then launch bootmii and restore.
    Efficiently upgraded to 4.1E softmodded with HomeBrew Channel!
    Unfortunately GH5 still freezes

  8. #18
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    73
    Thanks
    14
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    Sorry mate I think its just the version you've got.

  9. #19
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I've tried both the PAL version and the NTSC version and they both skip. After installing cIOScorp 3.4 it is much, much better. But I still have songs skip on me.
    Last edited by scooter80; 09-23-2009 at 01:34 PM.

  10. #20
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by JonSnow View Post
    Hi guys.

    Followed the nice guide to run a backup version of GH5, in particular the "Run from Disk" part:


    Everything works fine, no "black screen", etc. but ... but.... sometimes (often, honeslty, and totally random) the game "freezes" for half a second, and there is a kind of gap in the flow of the song (like listening to a damaged CD). The games is then almost unplayable, because you easily skip several notes during that second....

    Does this happen to anyone else?
    Do you know how to fix this?

    Thanks sooooo much!
    Sorry to be stupid, but I don't wanna mess things up. Could anyone explain how to install all this stuff to make it work?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •