Results 1 to 10 of 10

Thread: G-Force starts but sticks on loading

  1. #1
    Senior Member WiiJohn's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,953
    Thanks
    183
    Thanked 2,022 Times in 1,205 Posts
    Blog Entries
    11

    G-Force starts but sticks on loading

    I am having difficultyin running G-Force NTSC on my Pal, 3.2E rev14.
    I've tried with USB GX, and neogamma r6. Both load the game, but when I select new game it hangs on loading. I have recent games working fine, WSR and conduit. Any body got this working.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I am having the same problem as running the copied G force NTSC on my Wii 3.2u. Is there anybody got this work?

  3. #3
    Senior Member WiiJohn's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,953
    Thanks
    183
    Thanked 2,022 Times in 1,205 Posts
    Blog Entries
    11

    Talking G-Force works

    I have sorted my problem. I can now run G-Force on USBLOADER GX and NEOGAMMA r6.
    It was the video settings, trial and error got me there. Nothing special but a couple of simple settings can be very annoying.
    Force video = disc
    VIDTV = Yes
    002 fix = yes
    It was my first time running NTSC on my PAL.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Settings?

    So, you could run that game through USB with loaded external hard drive. Have you tried the burned disk? If it worked also, please tell me what's setting I have to do. I am fairly new to the modded Wii and did mine step by step by tutorals.

  5. #5
    Senior Member WiiJohn's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,953
    Thanks
    183
    Thanked 2,022 Times in 1,205 Posts
    Blog Entries
    11
    I haven't tried a disc, I only use my USB HDD. I first got it to work on neogamma r6, then used the settings on the USBloaderGX. These are the settings. Although I am running an NTSC game on my PAL, I think yours is NTSC on NTSC.

    Force video = disc
    VIDTV = Yes
    002 fix = yes

    I did have to play with these settings, I'm sure thats your problem, if other games work.

    Best of luck

  6. 1 User Says Thank You WiiJohn For This Useful Post


  7. #6
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    179
    Thanks
    9
    Thanked 14 Times in 14 Posts
    G-Force bloody people I had that handle since before Nvidia even had GeForce,way back in the VooDoo days.Now peep will think i a fan of some half-assed rat.
    LISTEN TO ME!.... at your own risk.T&C may Apply.

  8. #7
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Try pushing the Reset button. It works for me......

  9. #8
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    54
    Thanks
    4
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Game works fine for me using the 002 fix launcher or neogamma r6/7.

    4.1u NTSC wii.

  10. #9
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    To make G-force work make sure your settings are
    002 fix = enabled
    Language = system default (NOT ENGLISH)

    The language setting is what causes the gaming to hang at loading.

  11. #10
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by rocko99 View Post
    I am having the same problem as running the copied G force NTSC on my Wii 3.2u. Is there anybody got this work?
    To make G-force work make sure your settings are
    002 fix = enabled
    Language = system default (NOT ENGLISH)

    The language setting is what causes the gaming to hang at loading.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •