Results 1 to 8 of 8

Thread: Classic Wiimote issue.

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Classic Wiimote issue.

    I apologize if there is a a similar thread bout this problem I am having, but it is 2:00 am and I'vebeen at it for hours. My problem is that after soft modding my wii 4.3u with the latest soft mod any WII tut, I can't get the wii to pickup the clasic wii mote. I am using wiiflow and used the d2x tut. Thank you guys for any help you can give me.

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,242
    Thanks
    1,467
    Thanked 2,587 Times in 1,909 Posts
    Is it a specific game that is giving you issues?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yes call of duty using wiiflow. works fine when I am not in homebrew apps, system crashes if I have classic remote connected while in wiifllow configusb or homebrewchannel.

  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,242
    Thanks
    1,467
    Thanked 2,587 Times in 1,909 Posts
    Try not plugging it in until after you have loaded the game.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I did that and while in the game system asks to connect the nunchuck

  6. #6
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,242
    Thanks
    1,467
    Thanked 2,587 Times in 1,909 Posts
    I could be mistaken, but I thought you could connect the classic controller at that screen as well. Been awhile since I have used it.

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    The only time the wii reads it is when I am not in homebrew. any other time sstem crashes or game asks for nunchuck.

  8. #8
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Did that and still no joy. I reformated my drive to WBFS format, loaded all my games this time not just COD MW2. (THE PROBLEM GAME) to find out the the classic mote works on every game I tried out even MW3. this is strange. I don't like things that I can't fix it hurts my head oh so bad and I can't sleep. lol someone help me please. Oh and what is wrong with the chat section? thank you guys!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •