Results 1 to 7 of 7

Thread: COD MW3 Problem - Multiplayer and Special Ops Black Screen

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    8
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Us COD MW3 Problem - Multiplayer and Special Ops Black Screen

    I was wandering if others were getting the same issue I am having? When I try to load my backup game of COD MW3 Multiplayer or Special Ops modes it just goes to a black screen. Campaign works fine though! Any ideas of how to correct this issue? I searched everywhere but didnt find any threads on this! Please give me any of your ideas!
    Thanks in advance!


    -Chud-

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm with you Chud - Black screen on Mutiplayer and Special Ops - I'll be watching this thread for the answer

    Look's like it's just you and me Chud - I've tried all the ISO's, the only one that works is 224 (that plays the campaign) but not special ops or mutiplayer - I'm stumped
    Last edited by oddgriffin; 11-12-2011 at 11:51 AM.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    8
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 1 Post
    I know it i did the same! The IOS 224 and 250 work for me that is only because both of mine are base 57. But they only will allow campaign to play! I am stumped as well, I sure wish someone else would give us some feedback on this!!!!!


    -Chud-

  4. 2 Users Say Thank You to Chud For This Useful Post


  5. #4
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    Why don't you look at the guide for COD MW3... May be more useful than staring at one thread.

    http://www.wiihacks.com/wii-games/95...wii-guide.html
    Last edited by narse1979; 11-12-2011 at 12:06 PM.


  6. 1 User Says Thank You narse1979 For This Useful Post


  7. #5
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    try to update the shop channel like the one for black ops,my work fine

  8. #6
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Chud- By Jobs! (Steve) I've done it thanks to NARSE1979 UPDATE YOUR LOADER -Now running Wiiflow 2.2 from the Homebrew
    Still need to forward it to a channel but it works!!!!!!!- Post me your Game tag and see you on the battlefield

  9. #7
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    In the guide there are USB Loaders confirmed working....


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •