Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 29

Thread: Problems with iso files

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Problems with iso files

    i have some games that i have tried to play in both usb loader gx and neogamma and can not get them to work. I get a black screen in usb and an error 1735 in neogamma, please help.

    thanks in advance

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,250
    Thanks
    1,472
    Thanked 2,593 Times in 1,912 Posts
    Did you rip those games from your original disk?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yes, i had issues with a transfer from my external to my pc and now they are not working

  4. #4
    Junior Member
    All-Around OK Guy
    namyarb3's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    348
    Thanks
    143
    Thanked 68 Times in 52 Posts
    Quote Originally Posted by Miles Dyer View Post
    yes, i had issues with a transfer from my external to my pc and now they are not working
    Well played, Sir. Well played.
    Is your mod up to date? The games my need certain settings to load properly

  5. 1 User Says Thank You namyarb3 For This Useful Post


  6. #5
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,250
    Thanks
    1,472
    Thanked 2,593 Times in 1,912 Posts
    Quote Originally Posted by Miles Dyer View Post
    yes, i had issues with a transfer from my external to my pc and now they are not working

    So did you have issues when you ripped the game the first time and tried to load it with GX?

  7. #6
    Junior Member
    All-Around OK Guy
    namyarb3's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    348
    Thanks
    143
    Thanked 68 Times in 52 Posts
    Just say he had issues ripping the game. We both know the situation...

    At OP-What games are the problem? Start there...

  8. #7
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i am running softmod on 4.3 used bathaxx. the prolbems are with the files i had stored on my pc, i transfered them to my external using wbfs manager 3.0. My original set is fine, how ever the new ones will not play

  9. #8
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,250
    Thanks
    1,472
    Thanked 2,593 Times in 1,912 Posts
    Quote Originally Posted by Miles Dyer View Post
    i am running softmod on 4.3 used bathaxx. the prolbems are with the files i had stored on my pc, i transfered them to my external using wbfs manager 3.0. My original set is fine, how ever the new ones will not play
    Yep its a probably a cIOS issue. Post a syscheck.

  10. #9
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Sorry for the really noob quesiton, but how do i do that?

    Quote Originally Posted by cjizzle View Post
    Yep its a probably a cIOS issue. Post a syscheck.

  11. #10
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,250
    Thanks
    1,472
    Thanked 2,593 Times in 1,912 Posts
    There is a link for How to Run and Post a System Check below in my sig.

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •