Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Blinking light and Skipping music

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Blinking light and Skipping music

    I haven't played my wii in a while and I decided to boot up MHT but when I Started playing, it was fine til the light around the disc tray started blinking slowly and the music began to skip. I zoned into an area and it was just stuck loading.

    I used to use USB loader GX but after having worked so much on it today I began to use CFG usbloader but it still does the same thing.

    I updated a whole lot of different things and still nothing.

    I was just wondering if anyone had a solution to this problem or knew exactly what the problem might be...Sadly I have to leave for work but will try to jump on my phone if possible

    Thanks for any and all help.

  2. #2
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    what hdd are you using?

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I believe its a western digital.

  4. #4
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    does it happen after 5-15 mins of playing?

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yes it does and thank you for the replies I'm at work trying to monitor this..it does it after a few minutes and I use wbfs...and it used to be ok but not anymore.

  6. #6
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Do you have another HDD you can use? maybe something is wrong with yours. you can try to reformat the hdd to a Fat32 with the guide in my signature but before you delete everything I would try it on a different drive.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks man I was think ing it might be that while contemplating what the hell could be wrong....Thanks again I will give it a shot and let you know late tonight.

  8. #8
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Sounds good.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  9. #9
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    looks like it might be my HDD cause i tried moving files to it and from it and am getting a write failure in windows ><

  10. #10
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Is it locked somehow?

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •