Results 1 to 6 of 6

Thread: GH6 + UNEEK = Sync Issues?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    GH6 + UNEEK = Sync Issues?

    I've been using UNEEK+DI to run an emulated NAND for GH6 DLC. The issue I'm having is this: After a couple of songs, the wiimote gets out of sync, causing me to miss several notes. Re-syncing the wiimote in the Home menu fixes it temporarily, then it just happens again after a couple more songs.

    I don't have the issue when running the game through uLoader. I imagine it's because uLoader is using IOS223 while UNEEK is using 56. That said, does anyone know of a fix? Alternatively, are there any NAND emulators that will allow me to use 223? Unfortunately uLoader's NAND emulator does not support GH6, else I'd just use that. Any help would be appreciated.
    Last edited by Pierit; 11-14-2010 at 06:07 PM.

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Naples, FL USA
    Posts
    33
    Thanks
    6
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    It may be a jump to conclusions, but is there a possibility of a bad bluetooth module? Does this happen at all, at any other times, regardless of loader issues?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I think I have the same problem.
    For me apparently it doesn't matter which game I use.
    I also see on the Wii remote controllers the blue led looses his strength and the other leds next to it are flashing.
    If you re-sync it works a short time.
    If you reboot the Wii also.
    It all started after the Wii softmod.

    Anyone an idea

    kind regards

    David

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Naples, FL USA
    Posts
    33
    Thanks
    6
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    I tried the OPs setup and my wiimotes keep switching from P1 to P2

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I think I may have figured it out. It only seems to happen if I start UNEEK with the Wiimote already in an instrument. If I start it, start GH6, then insert the Wiimote, it works just fine. I don't know if that's an issue with UNEEK or GH6 or my controller, or what.

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Naples, FL USA
    Posts
    33
    Thanks
    6
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Wii peripherals are real finicky sometimes, like when you plug in a classic controller and it stays holding the analog stick down.

    I doubt it's an issue of Uneek or GH6.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •