Results 1 to 2 of 2

Thread: Guitar Hero quirk

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Guitar Hero quirk

    Hi,
    I have a question about a little quirk I am seeing when playing both guitar hero van halen and metallica editions: if I go and pick career mode, the game starts up and plays just fine, but if I try to go to quick play and select a set list, I am not able to push the + button and start playing. Nothing will happen. I did notice that if I select a song with the guitar unplugged, it will give me a warning that the guitar is missing, and after I plug it back in the song will start and I can play it. Has anyone else had this strange issue? Is there a chance my guitar is the problem? It's the one that came with guitar hero 3, so it has had it's fair share of playing time
    Any help is greatly appreciated!!!

    Thanks!!

    Sorry, guess I could have given a little bit more info! The wii 4.2 softmodded and im using configurable usb loader with cios 249 and Hermes v4 222 and 223 loaded. I've tried the game on all three, but still have the same issue.
    Thanks again for any help!
    Last edited by Stomp_442; 11-13-2010 at 02:54 PM. Reason: merge posts

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    Thanks
    364
    Thanked 2,241 Times in 1,111 Posts
    Blog Entries
    8
    I have 2 guitars, one was giving problems like that. I took out the Wiimote and reinserted the Wiimote, make sure I re-reouted the wire that plugs into the Wiimote, and it worked fine after that. Maybe the connector wasn't making a good connection or a faulty wire was to blame.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •