Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 23 of 23

Thread: Sniper Elite black screen.

  1. #21
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,674
    Thanks
    980
    Thanked 1,377 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    Quote Originally Posted by vinatec View Post
    this game works fine with 250[57]rev20, using that with cfg usbloader. only thing you should think about:
    why is my dump/burn bad?
    why do i have an out of region game? (Forum Rules)
    re-rip from your original disc.
    do as vinatec said in his post above
    thanks to bmarlo for this signature


  2. #22
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    64
    Thanks
    16
    Thanked 10 Times in 9 Posts
    Agreed Vinatec has it on point. Works on Wifflow just fine 249 or 222

  3. #23
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us legendzph

    I had the same problem...black screen, game was loaded sound playing...tried everything posted here, nothing worked...did some searching elsewhere and found this...game works on vizio tv..this got me to thinking so I went back to my wii menu page, went to setting, screen, changed from 480i to 480p hd. went back to cfg loader set game on 224-mload, started up and game works perfect!!!!

    fyi I knew it worked as I have played it before on my vizio 32" lcd tv..recently I upgraded to a vizio 47" led tv...this is when problems started..so my sugestion is try your wii screen settings and see if it works for you....good luck all and happy sniping

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •