Results 1 to 5 of 5

Thread: Wii Party load problem

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Newcastle, UK
    Posts
    12
    Thanks
    13
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wii Party load problem

    My son has gone and bought WII Party and when he inserted the disc it asked for a system update. I have the wii soft modded, by a friend and have a USB HD attached. It runs other original discs and backup disks.

    Could someone please give some advice on how to get this disk to play without it asking to update the system as this type of game requires an update, according to the WII.

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Nancy the Moderator

    VWA, Game Master, News Hound
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    Red_Gh0st's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Puerto Rico. Sexyness: 2376
    Posts
    6,289
    Thanks
    628
    Thanked 2,143 Times in 1,350 Posts
    Blog Entries
    26
    Install priiloader to block online and system updates or install the game to the HDD using USB Loader GX or any other loader and launch it from there.

  3. 1 User Says Thank You Red_Gh0st For This Useful Post


  4. #3
    New Member cracra's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    124
    Thanks
    32
    Thanked 28 Times in 24 Posts
    If You want to install Priiloader try from here
    First you have to see what System Menu you have and after that you can dowlnoad
    Till then press No when it ask about updating if you dont want to ruin your softmode
    4.2 E , BootMii (boot2 as IOS) , DVDx . HBC 1.0.8 , cIOS 38 r14 , Hermes cIOS 222 v4 , Priiloader 0.3 , WiiFlow 2.1a2 , Mplayer CE 0.75 , WiiMc 1.1.0



    Guide Wiiflow installation and settings The Best Loader in my opinion

    Houston, we have a problem (Apollo 13)
    <--If I Helped Press Thanks

  5. 1 User Says Thank You cracra For This Useful Post


  6. #4
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    Post moved from Family and Community Forum to specific game play question for softmodded Wiis.

  7. 1 User Says Thank You Gen3SF For This Useful Post


  8. #5
    New Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Newcastle, UK
    Posts
    12
    Thanks
    13
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thanks

    Thanks to the replies I had.

    I was not using the backup launcher,
    It's been so long since I have played on the wii I forgot, lol.

    Sorry for posting this in the wrong section.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •